A Valentin nap világszerte a szerelmesek ünnepe. Ha van párod, már biztosan izgatottan várod és tervezgeted, hogy milyen Valentin napi meglepetéssel csalj mosolyt az arcára.

Mi is készültünk! Ebben a cikkben Valentin napi ajándékötleteket találsz nők és férfiak számára.

Számodra milyennek ígérkezik az idei Valentin nap? Várod már? Ha időben felkészülsz, akkor biztosan sikerül meglepned a szerelmed!

Tévedés, hogy ez a nap csak azoknak való, akik még nem kötöttek házasságot. Minden férj és feleség megérdemli, hogy akár csak egy kis aprósággal, de felvidítsák ezen a szerelemmel fűszerezett napon.

1. Valentin napi ajándékötlet: bögre

Igen, elsőre talán közönségesnek tűnhet, azonban könnyen extrázhatod. A Valentin napi meglepetésként kapott bögrének mindkét nem tagjai között osztatlan sikere van.

Képzeld el, hogy egy kora reggel megszólal az ébresztő, és te álomittas fejjel kinyomod. Lassan, komótosan kelsz fel az ágyból és álmosan botorkálsz a konyha felé, hogy kiemeld a szekrényből a kávénak való bögréd.

Még mindig nem vagy magadnál, ahogyan bekapcsolod a kávéfőzőt.

Tekinteted ekkor arra a bögrére esik, amit a párodtól kaptál a tavalyi Valentin napra. A szíved rögtön melegség önti el, és máris mosolyogsz.

Ugye, milyen fantasztikusan kezdődik a napod? A kávé íze és ébresztő ereje már csak hab a tortán.

Valentin napi ajándék bögre nőknek:

Más bögrét is szívesen megnéznél? Kattints ide!

Valentin napi ajándék bögre férfiaknak:

Más bögrét is szívesen megnéznél? Kattints ide!

Tipp: A bögrét töltsd meg a kedvesed kedvenc szeletes csokijaival, vagy bonbonjaival, és köss rá egy piros masnit!

2. Valentin napi ajándékötlet: törölköző

Szeretnél olyan ajándékot adni, ami tagadhatatlanul hasznos és rendszeresen használatban van? Ajándékozd meg törölközővel a szerelmed!

Valentin napi ajándék törölköző nőknek:

Még több törölközőért kattints ide!

Ágynemű kategóriában a Pókember pamut Marvel ágyneműhuzat szett, vagy a Star Wars Kylo Ren prémium puha párna lesz a segítségedre.

Valentin napi ajándék törölköző férfiaknak:

Még több törölközőért kattints ide!

Bármelyiket is választod, a szerelmed garantáltan rólad fog álmodni!

Man sieht nur mit dem Herzen gut.

​Avagy jól csak a szívével lát az ember. Milyen szép szerelmi vallomás!
Ha nehezen fejezed ki az érzelmeidet, a webshopunkban egészen biztos, hogy találsz olyan terméket, ami megteszi helyetted.

Egyéb valentin napi ajándék tippek

Rajzfilmes plüss

A plüss főként a hölgyeknek kedves Valentin napi ajándék ötlet. Egy édes szőrmók akkor is rád emlékezteti majd, amikor éppen nem tudtok találkozni, és egymáshoz bújni éjszakánként.

Be is fújhatod az általad viselt parfümmel, így még biztosabb a siker!

Nagy a szerelem? Ennek mivoltát egy óriás plüssel is ki tudod fejezni. Nézd csak, milyen cuki nagy, és akár embernagyságú plüssöket tartogatunk a kedvesednek!

​A 165 cm-es gigantikus méretű pihe-puha Minnie egér Disney plüssfigura igazán nagystílű, és szívhez szóló Valentin napi ajándék ötlet egy hölgynek.

Ha számodra nem a méret a lényeg, nézd meg a kisebb (7 – 20 cm), és a közepes ( 20-45 cm) méretű kabalákat.

Gyönyörű virág

Igen, a virágot imádják a nők, ezt minden férfi jól tudja. Ha együtt vagytok már egy jó ideje, akkor már tudod, de ha még friss a kapcsolat, mindenképp puhatold ki, mi a szíved hölgyének legkedvesebb virága!

A legjobb, ha egyenesen egy csokrot kap. A vörös rózsa igazi favorit, hiszen az üzenete egyértelmű: a szíved lázban ég érte.

Szuper Valentin napi ajándék a szerelmednek minden, ami szív alakú:

A körítés is számít

Válassz a csomagoláshoz ajándéktáskát, képeslapot vagy csomagolópapírt!

A képeslapra egy szép idézet való! Vedd elő a legszebb kézírásod, és kreálj belőle örök emléket!

Néhány kedves idézet:

„A szív nem ismer több számot. Csak egyet. Az Egyet. Az Egyetlent. Téged.” Csitáry-Hock Tamás

Két pici csokikocka. Kicsomagolod őket, és egy kis tálkába teszed. És mivel meleg van, egymás mellett olvadni kezdenek. Olvadnak, olvadnak, míg teljesen felolvadnak. És ekkor már nem lesz két külön csokikocka. Már nem lesz te és én. Már csak MI leszünk. Együtt. Összeolvadva. Eggyé.” Csitáry-Hock Tamás

Téged a tenyeremen hordozni, imádni, neked és csak neked élni: ennyit akarok még ezen a földön.” Franz Conrad von Hötzendorf

De persze idézet ide, vagy oda, a saját soraid a legeredetibbek. Költői vénával áldott meg a sors? Akkor egy vers is születhet.

Tipp: a szerelmeddel szervezzetek együtt aznapra egy jó kis programot (ez lehet egy romantikus séta, vagy vacsora), és úgy adjátok át egymásnak a Valentin napi meglepetéseteket!

Reméljük most már te is tudod, hogy milyen Valentin napi ajándékkal tedd boldogabbá a párod, barátod, barátnőd.

Boldog Valentin napot kíván nektek a RajzfilmJátékok Csapata.

Valentin napi ajándékok banner

Ezek is tetszeni fognak: