A lurkó imádja a mesét és szeretnél jobban képbe kerülni Te is? Helyes! A következő listában minden szereplőt megtalálsz névvel, pár soros rövid leírással, valamint egy képpel ellátva.

Íme, a Mancs őrjárat szereplői:

Mindenekelőtt néhány szó magáról a Mancs őrjáratról, mint meséről.

A Mancs őrjárat

A Mancs őrjárat egy 3D-s kanadai, gyerekeknek szóló számítógépes animációs sorozat. Eredeti címe Paw Patrol, de a játékboltunk pultja mögött állva már rengeteg szülők által kreált verziót hallottunk.

A fő cselekményszál azon alapul, hogy Ryder (később szó lesz róla), a 10 éves kisfiú és a kutyákból álló csapata minden egyes epizódban megment valakit a „Kaland-öbölben”.

A Mancs őrjárat szereplői

Ryder, Chase, Marshall, Skye, Rocky, Rubble, Zuma, Everest, Robo-kuty, Tracker, Ella, Tuck, Rex, Goodway polgármesterasszony, Horatio Turbot kapitány, Katie, Humdinger polgármester, Macs Katasztrófacsapat, Alex Porter, Mr. Porter, François Turbot, Jake, Yumi gazda, Al gazda, Merész Danny X, Carlos, Ace Sorensen, Otis Goodway, Miss Marjorie, Luke Stars, Szájhős Sid kalóz, Arrby, Harold Humdinger, Dr. Tammy Turbot.

Kiemelt szereplők

A 3 legnépszerűbb Mancs őrjárat szereplő: Ryder, Chase, Marshall.

1. A Mancs őrjárat szereplői közül: Ryder

mancs őrjárat ryder
Ryder, Mancs őrjárat

Ryder, a 10 éves kisfiú méltán híres a kiemelkedő problémamegoldó képességéről. Ő az őrjárat vezetője. Minden kiskutyát örökbe fogadott, amikor megalapította az őrjáratot, de Everest Jake, Tracker pedig Carlos tulajdonában van.

A mesében sokszor „kutyi”-nak szólítja a csapattagjait.

Jellemző mondata: „Nincs túl nagy munka vagy túl kicsi kutyi!”

Fedezd fel a legkülönlegesebb Mancs őrjárat termékeket!

2. A Mancs őrjárat szereplői közül: Chase

chase mancs őrjárat
Chase, Mancs őrjárat

Chase egy 7 éves Német juhász kutya. Rendőrként és kémként szolgál a csapatban. Ő az őrjárat 2. és egyben legérettebb tagja. Kiváló nyomkövető, valamint cica és toll allergiája van. Közlekedési rendőri feladatokat lát el, az emberek figyelmezteti. Rendőrségi kalapot visel, háló kilövőt és teniszlabda ágyút használ, többféle rendőr autót vezet a küldetések alkalmával.

Csekkold Chase-t a kínálatunkban, keresd Mancs őrjárat termékeinket!

3. A Mancs őrjárat szereplői közül: Marshall

mancs őrjárat marshall
Marshall, Mancs őrjárat

Marshall egy 6 éves Dalmata. Tűzoltóként és mentős kutyaként szolgál, az őrjárat 3. tagja. Feladata, a tüzek ellenőrzése és szükség esetén eloltása a vízágyújával. de képesek bármilyen folyadékot (festék, turmix, pizzaszósz) tenni a tartályokba. Emellett létrájával állatokat ment magas helyekről.

Keltsd életre Marshall-t, a Mancs őrjárat jótét lelkét!

4. A Mancs őrjárat szereplői közül: Skye

mancs őrjárat skye
Skye, Mancs őrjárat

Skye egy 7 éves Cockapoo, azaz Cocker Spániel és Uszkár keverék kutyus. Az őrjárat 4., viszont az 1. nőstény tagja. Elsődleges feladata, hogy figyelje a felülről érkező vészhelyzeteket, helikopterének markoló övével embereket menthet meg és szükség esetén a csapat tagjait szállítja.

Nálunk Skye-t is megtalálod, kattints a Mancs őrjárat termékekért!

5. A Mancs őrjárat szereplői közül: Rocky

Rocky, Mancs őrjárat

Rocky egy 6 éves keverék kutyus. Újrahasznosító és gépészmérnök kutyaként is szolgál, az őrjárat 5. tagja. Igazi ezermester, elsődleges feladata, hogy régi vagy törött tárgyakat gyűjtsön praktikus karmával és újrahasznosítva használja fel őket egyéb javításokhoz.

A Mancs őrjárat karakterei közül a legügyesebb ezermester. Fedezd fel Őt is kínálatunkban!

6. A Mancs őrjárat szereplői közül: Rubble

Rubble, Mancs őrjárat

Rubble egy 5 éves Angol buldog, építőkutyaként szolgál. Az őrjárat 6. és egyben legfiatalabb tagja. Feladata, hogy segítsen az építéssel kapcsolatos munkálatokban. Nincs olyan földmunka, amit ásójával nem tud elvégezni! Pakkjában egy markoló lapát és egy kalapács lapul.

Keresd Rubble-t Mancs őrjárat termékeink között!

7. A Mancs őrjárat szereplői közül: Zuma

Zuma, Mancs őrjárat

Zuma egy 5 éves barna Labrador retriever. Vízi mentőként szolgál, az őrjárat 7. tagja. Feladata a tengeri állatok megmentése a víz alatti vészhelyzetek elől. Mivel a szolgáltatásaira gyakran nincs szükség, a csapat egyik legkevésbé bevetett tagja.

Zuma is megtalálható kínálatunkban, keresd Mancs őrjárat termékeinket!

További Mancs őrjárat (Paw Patrol) szereplők

Everest

Everest, ahogy a neve is árulkodik, egy Szibériai husky. 8 éves, az őrjárat 8. tagja. Havasi mentő kutyaként szolgál Jake hegyén, valamint a hóval vagy jéggel kapcsolatos vészhelyzetekben. Ő a legmagasabb a csapatban.

Robo-kuty

Robo-kuty egy robotkutya, amelyet a Ryder épített. Ő a csapat hivatalos sofőrje. Ő vezeti az Őrjárgányt, a Légi járőrt. Képes megjavítani, fejleszteni a dolgokat.

Tracker

Tracker egy barna-fehér Potcake kutya. Az őrjárat 9. tagja, 4 éves és dzsungel mentőként szolgál.

Ella

Ella egy Golden retriever, Tuck ikertestvére. A meteor hatására óriásira tud nőni. Ő a „szuper ikrek” egyik tagja. 

Tuck

Tuck egy Golden retriever, Ella ikertestvére. A meteor hatására apróra tud zsugorodni. Ő a „szuper ikrek” másik tagja. 

Rex

Rex egy Berni pásztorkutya, aki a dinoszauruszok szakértője, képes beszélni a dinoszauruszokkal és a Dínó vadonban él, Dr. Tammy Turbottal és lányával Taylorral.

Ezek is tetszeni fognak: