A Disney és Marvel által kínált káprázatos karakterek mindannyiunk szívét megdobogtatják, de ezen csodák hamisítása sajnos mindennapos probléma. Ebben a cikkben olyan alapvető szempontokat vizsgálunk meg, amelyek segítenek felismerni a valódi Disney és Marvel termékeket.

1. Anyag Minősége

Az eredeti Disney és Marvel termékek az egyedülálló minőségükről ismertek. Finom, kényelmes anyagokból készülnek, melyek az érintéssel is kifejezik a gondos munka és a kifinomultság jegyeit. A hamisítványok ezzel szemben gyakran rosszabb minőségű, olcsó anyagokból készülnek, amelyek hamarabb kopnak és veszítenek varázsukból.

2. Varrás Minősége

Az eredeti termékek varrásai mindig precízen kivitelezettek. Alaposak és odaadással kivitelezettek,  szinte teljesen hibátlanul találkoznak a csatlakozási pontok. Az eredeti Disney és Marvel termékek ezáltal részleteikben is lenyűgözőek.

A kép forrása: https://www.verified.org/articles/guides/fake-baby-yoda-mandalorian-the-child

3. Disney Logó a Cimkén

Az eredeti termékek címkéin mindig tiszta és jól látható a Disney logó. A hamisítványokon gyakran megpróbálják reprodukálni ezt a részletet, de a logó homályos vagy torz lehet. A címkék alapos ellenőrzése során érdemes meggyőződni róla, hogy a logó pontos és könnyen olvasható-e.

A kép forrása: https://minnieearcollectors.com/2020/06/09/whats-in-a-tag-identifying-the-many-tags-of-official-disney-parks-ears/

Karakter Hasonlóság

Az eredeti Disney és Marvel termékek karakterei tökéletesen megfelelnek az eredeti filmekben vagy képregényekben látottaknak. A hamisítványok gyakran rosszul másolják, vagy torzítják ezeket a karaktereket. Az eredeti termékeken látható színösszeállítás és az arcvonások pontossága árulkodó jel lehet.

A kép forrása: https://minnieearcollectors.com/2020/06/09/whats-in-a-tag-identifying-the-many-tags-of-official-disney-parks-ears/

Sajnos napjainkban már egyre többször futhatsz bele a rossz minőségű, hamis termékekbe. Azonban, ha a RajzfilmJátékoknál vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy csak az eredeti, kiváló minőségű Disney és Marvel termékekkel találkozol. Ne hagyja figyelmen kívül a minőséget, fedezd fel széles kínálatunkat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here