Régi és új húsvéti rajzfilmek kicsiknek és nagyoknak

Tartalomjegyzék

Szeretnél ráhangolódni a húsvétra? Természetesen az ünnepi asztal milyensége is nagyon fontos, de mindenképp szakíts időt a pihenésre, szórakozásra is! A finom falatok mellett csemegézz az alábbi rajzfilmek közül, alapozd meg az ünnepi hangulatot, és lopj egy kis vidámságot az otthonodba!

Modern húsvéti (rajz)filmek az újdonságok kedvelőinek

Nyúl Péter és barátai – avagy nyúl a pácban

Gyönyörű képi világgal köszön be hozzánk Nyúl Péter, és persze mókás pajtásait sem hagyja hátra. S hogy ki is ő? Egy végtelenül laza, ám egyben vagány nyuszi, aki előszeretettel dézsmálja a konyhakertek friss termését. Persze ez nem tetszik ám mindenkinek, így miközben a hasát tömi, egy ádáz ellenséget szerez. Ő a tanyagazda, és minden erejével azon van, hogy keresztbe tegyen a nyuszipajtásoknak. Mindkét fél érdekeit meg lehet érteni, de vajon konszenzusra jutnak-e?

A Nyúl Péter és barátai egy végtelenül cuki animációs családi film, melyből a nagy siker miatt már két rész is készült. Ráadásul mindkét rész hozza a színvonalat.

A filmek előzeteseit itt tudod megnézni:

Nyúl Péter 1.

Nyúl Péter 2.

Tetszett? Akkor hadd díszítsék a gyermekszobát is a kedves nyuszik, Tapsi, Füles, Pamacs figurái, no és persze maga Nyúl Péter, akinek még a szeme sem áll jól (de ettől a legszerethetőbb)!

Nyúl Péter játékok, ajándékok és plüssfigurák

Shaun a bárány – a stop-motion technika egyik üdvöskéje

Ha a Húsvétra gondolunk, akkor a nyuszik, tojások, csibék mellett bizony eszünkbe jutnak a zöld mezőkön békésen legelő bárányok is. Ha már pedig bárány, akkor máris feltűnik az elmúlt évek nagy kedvence, a nyáj esze, Shaun. Az élet pedig cseppet sem unalmas, hiszen mindig történik valami, és közben Bitzer próbálja több-kevesebb sikerrel betartani a katonás rendet.

Ha a te gyermeked is szereti őt, lepd meg húsvétra egy 30 centiméteres Shaun bárány plüssfigurával, vagy egy 40 centiméteres terelőkutya Bitzer plüssel. Persze magad is megajándékozhatod egy menő Shaun-os plüss kulcstartóval.

Zootropolis – Földi civilizáció állatokkal

A 3 D-s animációs rajzfilm bővelkedik poénokban. Főszereplője egy ízig-vérig belevaló nyuszi, Judy Hopps, aki kölyökkorától rendőr szeretne lenni, és el is végzi az akadémiát. Ám egy nyuszit senki se vesz komolyan, nemhogy még egy bűnügyet is rábízzanak.

Ám amikor Zootropolisból eltűnik 14 emlősállat, Judy szerencsecsillaga elkezd fényleni, és 48 órát kap a rendőrfőnöktől arra, hogy felgöngyölítse az ügyet. Ő pedig úgy istenigazából bizonyítani akar, így elkövet mindent, hogy sikerrel megoldódjon a bonyodalom. Szurkoljon neki az egész család!

Zootropolis plüssfigurákat és műanyag figurákat ajándékoznál a gyerkőcnek? Szuper ötlet!

Porold le a régi kedvenceket!

Jégkorszak – Húsvéti küldetés

Ez az amerikai 3D-s számítógépes animációs film mindössze húsz perces, de megéri leülni a gyerkőcökkel megnézni, mert a rövid játékidő ellenére is egy szórakoztató program.

S hogy mi köze a húsvéthoz? Az, hogy a jó öreg, közkedvelt Sid tojáskeltető bizniszbe kezd, és igen sikeres benne. Persze nincs Sid galiba nélkül, így a húsvéti tojásoknak lába kél. Vajon hogy oldja meg barátaival (Manny és Diego) a talányt, és sikerül-e megmentenie a húsvétot? Ha szeretnéd tudni, járj utána!

Ez a rövid előzetes a húsvéti küldetésről biztosan meghozza a kedved a filmhez.

Dobd fel az idei húsvétot gyermeked számára Jégkorszakos plüssel, párnával, bögrével és tollakkal!

A következő szereplők köszönnek vissza termékeinkről: Motkány, Buck, Brooke, Sid.

Micimackó: Tavaszolás Zsebibabával

Micimackó sosem öregszik. Igaz, ez a rajzfilm nem épp mai, hiszen 2014-ben került a nagyérdemű elé, de még mindig imádnivaló az összes karaktere. Tanulságos, érzelmes, tökéletes választás a húsvéti ünnepekre. Nagyon szerethető Disney film még felnőttfejjel is.

A rajzfilm főhőse ezúttal Zsebibaba, akinek talán a morgós Nyuszit is sikerül rávennie arra, hogy vidáman köszöntse a tavaszt, legalábbis mi őszintén reméljük.

Ünnepeld meg te is a gyermekeddel a tavaszt és a húsvétot!

Katt a Micimackós ajándékokért!

Íme a Tavaszolás Zsebibával előzetese.

Snoopy és a Húsvéti kutya

30 perces könnyed rajzfilm Snoopy kedvelőinek. Valami teljesen szokatlan dolog történik ebben a filmben: sok színes tojással feltűnik a húsvéti kutya, és a húsvéti nyuszi állását szeretné megkaparintani. Veszélyben van az ugrifüles? Ha megnézitek a rajzfilmet, rögvest kiderül.

Snoopy-s ajándékok

További aranyos rajzfilmek nyuszi főszereplővel

Kockásfülű nyúl – nem kimondottan húsvéti mese, de annál ütősebb

A Kockásfülű nyúl egy bőröndben lakik, ami egészen pontosan egy nagyváros toronyházának kamrájában található. Távcsövével kémleli a barátait, akikkel persze mindig történik valami izgalmas. Kockás fülét megpörgetve lendül bele az események kellős közepébe, és addig marad, amíg minden szép és jó nem lesz. Minden jó, ha vége jó.

Szeretted ezt a mesét? Ezt a kulcstartót imádni fogod, de persze a gyereked is örülni fog neki.

Bolondos dallamok

Ez a rajzfilm már az egészen kicsik szívét is megdobogtatja. Sikere az ütős poénokban, no és a kedvesen megrajzolt figurákban rejlik. Az alig pár perces filmek a picik figyelmét is nagy sikerrel lekötik.

A Bolondos dallamok hősei (Taz, Csőrike, Dodó, Vili, Tapsi, Szilveszter) köszönnek vissza megannyi szuper tárgyon. Van itt minden, amit csak el tudsz képzelni: plüssfigura, matricaszett, kártyajáték, kulcstartó, műanyag figura, falióra, kerámia bögre. Te tudod, melyik szereplő a kedvence a gyerkőcnek?

Bing Nyuszi

Az animációs mesesorozat a Minimax oldalán kezdte meg hódító útját. A főszereplő nyuszinak olyan tanulságos kalandokban van része, amelyek egy három évest is lenyűgöznek, hiszen gyakorlatilag a saját korosztályának a világáról szól.

Készítsétek a pop-cornt, itt 10 teljes részt megtalálhattok.

Bing nyuszis cuccok

Reméljük húsvéti rajzfilm ajánlónkban sikerült ötleteket nyerned az idei húsvét moziperceire. Ne feledd, a húsvéti tojásokhoz senki sem lehet túl öreg! Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Neked, és a családodnak!

Most érdemes fellépni a RajzfilmJátékok oldalra, mert ha megpörgeted a szerencsekereket, akkor akár 20% kedvezményt is kaphatsz Húsvétra!

RajzfilmJátékok VIP klub

Csatlakozz a RajzfilmJátékok VIP klubjához és zsebelj be fix 10% kedvezményt a vásárlásaidhoz! Korlátlanul felhasználhatod bármikor, bármennyiszer.

Ezek is tetszeni fognak