Miért nézd meg a gyerkőccel együtt te is a Nyúl Péter és barátai animációs filmet? Avagy egy ütős családi film húsvétkor

Tartalomjegyzék

Bár az idei locsolkodás a Covidos időszak miatt kicsit eltérő lesz a megszokottól, de azért érdemes ráhangolódni. A karácsony után a húsvét a második legnagyobb ünnepünk, mikor együtt ünnepel a család. Ismét egy remek alkalom arra, hogy a kicsik és nagyok felhőtlenül élvezhessék a közös kikapcsolódást, a finom ünnepi ételek és italok fogyasztását. Nagyszerű közös programokat lehet találni akkor is, ha az otthonunkban töltjük az ünnepeket.

Egy jó családi film remek szórakozást ígér a szülőknek és gyermekeknek egyaránt.

Ha eldöntöttétek, hogy mozizással fogjátok tölteni a húsvéti ünnepeket, lehet elgondolkozol azon, hogy milyen alkotás lenne igazán izgalmas a család számára. Megkönnyítjük a dolgod és egy szuper animációt ajánlunk a figyelmedbe. A Nyúl Péter és barátai című alkotás egy igazán ütős családi film húsvétkor. Gyönyörű környezetbe, beszélő állatok közé kalauzol el téged és a családodat a mozi, és nevetésben garantáltan nem lesz hiány. Kiszakít a szürke hétköznapokból és egy mesevilágba röpíti el a kicsiket és nagyokat.

Nyúl Péter és barátai, avagy a nagy mókamesterek

A történetben megismerkedhet a néző a kék kabátot viselő, ellenben nadrágot nem hordó nyuszi főhőssel, kinek neve Péter. Meggyőződése, hogy neki aztán mindent szabad, így előszeretettel garázdálkodik a gazda által rendben tartott kiskertben. Tapsi, Füles, Pamacs nevű ikerhúgaival és Benjaminnal az unokatestvérével állandóan borsot törnek a tulajdonos orra alá, és rendszeresen megdézsmálják a gondosan ápolt zöldségeket.

Előfordul, hogy odáig merészkednek a huncutságaikban, hogy hatalmas bulit rendeznek a házban a többi állatpajtással, ami persze hatalmas felfordulással jár.

Ha szorulna a hurok,akkor védelmükre siet Bea, a művészlelkű leányzó a szomszédból, aki a pártfogásába veszi a nyúlcsaládot a gazdával szemben. Így aztán tényleg úgy érzik, hogy övék a világ:Péter állandóan újabb és újabb huncutságokon töri a fejét, pajtásai pedig hűen követik őt a mókázásokban.

Na persze a tulajdonos sem rest, és nem tűri el a rengeteg pimaszságot. Visszavág a maga módján, így kezdetét veszi a “harc”. Innen indulnak a bonyodalmak is. A végén tényleg messzire dobják a sulykot a szereplők, és nagyon esélyes, hogy katasztrófa történik.

Hogy miért remek húsvéti program a film megtekintése?

  • Nyuszik a főszereplők, ráadásul beszélnek is és hol máshol láthatnánk ilyet, mint egy szuper filmben?
  • Meseszép díszletek között játszódik. Az üdén zöldellő lankás dombok, és a színpompás virágoskertek látványa gyönyörködteti a nézőt.
  • A nyuszicsaládot és a többi állatot hamar megkedveljük, mert összetartóak, cukik, mókásak.
  • Poénos párbeszédek tarkítják a történetet, végig megnevettet.
  • A végén levonhatunk egy örökzöld tanulságot, amely sokat segít neked a gyermeknevelésben is. Vajon mi az? Ha érdekel, feltétlenül nézd meg a filmet!

Az animációs film szereplői belopják magukat a gyermeked szívébe, így szinte elkerülhetetlen, hogy egy plüss Nyúl Péterrel és/vagy testvéreivel gazdagodjon a játékpolc.

Látogass el webáruházunkba, és vásárold meg a nyuszicsalád tagjait.

Áruházunkban egy napos kiszállítással is tudsz vásárolni, így biztosan időben megérkezik a húsvéti nyuszi.

A legfontosabb, hogy élvezzétek az együtt töltött időt, hiszen ez az egyik legjobb húsvéti program. Egyetek finom sonkát, főtt tojást és tormát, és ne felejtsétek el megkóstolni a csokitojásokat, majd filmezésre fel!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kíván a RajzfilmJátékok csapata!

RajzfilmJátékok VIP klub

Csatlakozz a RajzfilmJátékok VIP klubjához és zsebelj be fix 10% kedvezményt a vásárlásaidhoz! Korlátlanul felhasználhatod bármikor, bármennyiszer.

Ezek is tetszeni fognak